Vakantiewoning Houffalize - Ardennen

Vakantiewoning Ardennen - Al Longueroye (regio Achouffe - Houffalize)

Vakantiewoning Ardennen - Al Longueroye (regio Achouffe - Houffalize)
Vakantiewoning Ardennen Houffalize
j M

Vakantie in de echte Ardennen

De echte Ardennen. Rust, ruimte, ontspanning, cultuur en natuur. Onze vakantiewoning voor 2 tot 6 personen ligt in het midden van de “Ourthe Superieure“, een natuurpark waar de Ourthe stroomt en waar u naar hartelust kan wandelen, mountainbiken, kayak of gewoon genieten van het uitzicht over weiden, bossen en charmante dalen.

Al Longueroye, de oud-Waalse benaming voor de grond waarop de vakantiewoning is gebouwd, betekent “de lange dreef” en ligt vlakbij toeristische trekpleisters als La Roche, Houffalize, Achouffe en Bastogne.

Er even tussenuit? Reserveren kan meteen!